Пивні столи

Українські молодята шанують традиції та завжди прагнуть догодити дорогим гостям. Меню козацького столу або як часто його називають селянський фуршетний стіл на весілля включає страви з м’яса, найчастіше домашнього приготування, сирні, м’ясні, ковбасні нарізки, рибні страви, сало, шпондер, м’ясні рулетики, соління або квашенина за неповторними старовинними рецептами. Також спеціально на селянський стіл виготовляють різноманітні домашні снеки — сухарики, грінки.

Безумовно, важливою складовою наповнення такого фуршетного столу є слабоалкогольні напої (переважно пиво) та різноманітні міцні спиртні напої — різні наливки, горілка, самогон.

Спеціальні пропозиції та акції

  • Весілля в четвер — знижка 10%
  • Корпоративи, Ювілеї, Дні народження

    Великим і дружнім компаніям — знижки!

  • Дітям до 10 років — безкоштовно